tiistai 7. heinäkuuta 2015

#loma

Olipahan kiireinen viikko ennen loman (<3) alkua, en ole ehtinyt päivittää iloisia kuulumisia ensimmäisistä veteraanikisoistani: Kympiltä kultaa (30-sarjassa)!! Eka kulta, muita värejä onkin (hiihdosta tietty). Siistiä! Vaikka osallistujamäärä nyt ei päätä huimannut, mutta silti.

Jee :)


Lauantaina aloitettiin 5000m juoksulla. Lähdin ihan takki auki taas matkaan ja hyydyin aika tavalla. Jäin neljänneksi, aika 20.00,95, eli ihan tavoitteeseen eli alle 20min en päässyt. Aluksi oli kovin pettynyt aikaan, kun olin varma, että juoksisin alle 20min. Jotenkin kuvittelin, että ratajuoksu olisi paljon helpompaa. No mutta, on kai se kuitenkin kovin aikani vitosella ja ainakin on varaa parantaa.
;)

Kympin kisasta


Sunnuntaina ajattelin lähteä rauhallisesti, mutta ehkä silti lähdin liian kovaa. n. 4km roikuin 35-sarjalaisten perässä, mutta sitten alkoi painaa ja loppu olikin melkoista taistelua taas. Varmasti painoi tuo lauantain juoksukin, kun ei ole tottunut kahta kisaa peräkkäin vetämään ja helteessä vielä. Kympin aika oli 42:20 ja kultaa. :) Tuokin aika oli pettymys, kun kuitenkin maantiellä/maastossa olen juossut keväällä 41:40. Ajattelin, että lähempänä 40min olisi (haaveissa jopa alle).

Kaikkensa antaneena :D


Täytyi sitten itseä muistutella, että minähän aloitin juoksutreenit vasta maaliskuussa ja poitsukin on vasta vuoden (ja valvottaa yhä öisin ;) ), muutama kilokin olisi karistettavaa (ja lihaksia sulatettava) juoksijan kroppaan.. Ei se oikeasti niin huonosti ole! Vaan saa olla itsestään ylpeä. :)

Sen verran olin väsy kisarupeaman jälkeen, etten heti uskaltanut aloittaa C9-dieettiä. Sitten en vaan ole ehtinyt. Ja huomenna on tytön 3v. synttärit. ;) Niiden jälkeen yritän!

ps. Vasemman jalan penikka rupesi kipuilemaan. Erehdyin juoksemaan sunnuntaina pitkiksen ilman kompressioita, hemmetti. Tuli ihan puskista, ei mulla pitänyt olla mitään jalkavaivoja! En tykkää. Seurailen tilannetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti