tiistai 14. heinäkuuta 2015

C9, päivä 2.


Aloitin eilen Foreverin 9 päivän dieetin. Kaksi ekaa päivää on aika tiukkaa, eikä sisällä lämmintä ruokaa ollenkaan. Onneksi sattui viikon keveimmät päivät harjoituksellisesti tähän, ei tästä olisi muuten tullut mitään. Kaksi ekaa päivää syödään (juodaan) käytännössä vain Aloe Veraa Gel-juomaa ja hedelmiä/vihanneksia "sallitulta listalta". Ja juodaan vettä. Tarkoituksena "käynnistää elimistö ja mieli uudelleen".

Tsekkaa: https://www.foreverliving.fi/fit

En kyllä kuvailisi oloa kauhean energiseksi tällä hetkellä, tuntuu, että käyn varsin hitaalla (suom. pää ei toimi) ja stressaan hieman palautumistani viime viikon treeneistä. Nälkä. Sallittuja pupellan vähän väliä. Jos syöntiväli venähtää pitkäksi, mielen valtaa aatokset kielletyistä herkuista. :D Vedenjuonti on helppoa, olen tammikuusta alkaen pyrkinyt juomaan vähintään 3l päivässä. Hirvittää ajatus, että aikaisemmin en juonut joinain päivinä vettä ollenkaan!

Luulen, että tämä alku sopii enemmän sellaisille, jotka eivät liiku niin paljoa, aineenvaihdunta on jumissa tai ei toimi ja elimistö kaipaa oikeasti ravistelua. Urheilijalle hieman pelottavaa, vaikka tietääkin, että kolmantena päivänä "saa syödä". Mutta tuleepahan kokeiltua. Olen kyllä hyvin tietoinen siitä, että olen hiton huono olemaan syömättä. Ajattelen liikaa ruokaa. Ehkä tämä on ihan hyvä?

Kyllä tää tästä :)
Jalan kannalta tuli hyvään saumaan 3 päivän juoksulenkittömyys. Muutamat agilityt, kuntopiiriä ja rullahiihtoa mahtuu näihin kolmeen päivään (ma-ke), ja elän toivossa, että jalka olisi entisellään torstaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti