perjantai 1. toukokuuta 2015

Simaa ja hölkkää

Pre-race ;)
Varsinainen pohdintojen viikko. Ensin pohdin, osallistunko vappupäivänä (tänään) Nummelassa Simahölkkään, vai aluemaastojuoksuihin Lohjalla lauantaina (huomenna). Tähän pohdintaan kului puoli viikkoa. :D No, ajattelin kuitenkin, että tarvitsen vielä yhden kyläkisan alle, joten päädyin hölkkään. Lisäksi vilkaisin maastojen nimekästä osallistujalistaa.. ;) Seuraava pohdinnan aihe oli sitten se, voinko juosta simahölkässä, kun olo on ollut hieman tukkoinen viime päivinä (tosin kovis treeni tiistaina kulki). Siis sellainen tullako kipeäksi vai ei - olo. Just se, mistä jaksan aina saarnata valmennettaville ym., ettei silloin saa lähteä urheilemaan. Aamulla herätessä ajattelin että en lähde, mutta aamulenkillä olo kuitenkin parani ja päätin lähteä kokeilemaan.

Paikan päällä selvisi, että kierrettävä reitti on 2 * (hiihto)kisavitonen, eli helpolla ei tulisi maaston suhteen pääsemään. Ekat pari kilsaa jalat tuntuivat melko tukkoisilta, enkä pystynyt alussa normaalisti revittelemään. Juoksu lähti kuitenkin sujumaan ekan jyrkän mäen jälkeen ja jaksoin tasaisesti maaliin asti, jopa hieman kiristäen. Nyt ei tullut sitä vaikeaa vaihetta lainkaan, kuten viime viikolla. Yksinjuoksu oli tämäkin, mutta yksi selkä sentään oli n. 50-100m päässä, mikä vähän tsemppasi. Loppuaika melko sama kuin Averiassa, 41:44 (sija 1.), mutta tuntemus parempi. Ja ehkä tämä oli vielä hitusen raskaampi lenkki.

Lähtö

Puoliväli. Onko molemmat jalat peräti ilmassa? ;)

Nyt sitten vaan fingers cross, ettei orastava flunssa mene pahemmaksi.

Nimittäin laitoin ilmon menemään Imatralle vetskujen (nyk. aikuisurheiluliiton) sm-maastoihin. Iik! Kokemusta hakemaan! :)

Reipasta vappuviikonlopun jatkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Sinä oot kyllä reipas. Ja nopea! Sulla ilmeisesti on jonkin sortin urheilutausta?

    VastaaPoista
  2. Kyllähän mä oon aikaisemmin hiihtänyt. :) Mutta useamman vuoden breikkiä pitänyt. :)

    VastaaPoista