perjantai 17. huhtikuuta 2015

Tahmeat tassut

Tänään oli ohjelmassa Fitfarmin Run-valmennuksen tasotesti, eli verkan jälkeen 20 min "kisavauhtia" aka täysiä. Olin miettinyt,  että 5km voisi olla realistinen tavoite, vaikka kovin pitkää tasaista pätkää on tästä meidän läheltä vaikea löytää. Eli muutama mäki tulisi hieman vauhtia verottamaan.
Verkassa juoksu kulki helposti, mutta vauhdikkaammassa juoksussa sai pinnistellä vauhtia ylläpitääkseen. Ekan kerran tänä keväänä tämmöinen tahmeampi fiilis ja heti tietysti sisäinen puhekin muuttui negatiiviseksi ja itseä ruoskivaksi. Tätä täytyy harjoitella. Miten kääntää tuo negatiivinen sisäinen puhe positiiviseksi, kannustavaksi? Nyt murehdin juostessani vain raskaita jalkoja ja kireitä takareisiä.
Tästä huolimatta onnistuin tekemään nousujohteisen suorituksen ja lopussa puristamaan km-vauhdin alle 4 min/km. Tulokseksi tuli 4,86km, eli ei se siitä tavoitteesta niin pahasti jäänyt.
Juoksu vaan on tuntunut läpi kevään niin hyvältä, että ilmeisesti tämä tahmeus oli flowhun tottuneelle mielelle liikaa. :)  Ihan kuin treenit nyt voisivat jatkuvasti olla pelkkää ruusuilla tanssimista, pitäisi kai mun sentään se tietää. :D Kaipa sitä vaan on niin innoissaan tästä "uudesta elämästä", että meinaa unohtaa perusasiat.
Viikonloppuna olisi tarkoitus "palautella" jalkoja agilitykisoissa, jospa se keveys sieltä taas ensi viikolla löytyisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti