sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Averian kymppi

Näillä meinasin lähteä, mutta onneksi vaihdoin lyhythihaiseen just ennen lähtöä. :)
Kyllähän se aika sitten parani.. Hieman! :D Eli kymppi Averian ympäri taittui aikaan 41:47, keskivauhdilla 4:12min/km. Juoksin yksin koko lenkin, eli siihen nähden ihan hyvä suoritus. Maalissa tuntui, että varaa olisi ollut parempaankin. Ja siis, reitti ei ole ihan helpoimmasta päästä. Toki ylämäen jälkeen tulee aina alamäki, mutta kuitenkin.

Ekat 5km oli jopa helppoa. Piti jopa himmailla ajoittain. 5-7km:ssa tuli jonkinlainen vaikea vaihe ja vauhti putosi 4:30 paikkeille, mutta metsätieosuuden jälkeen meno taas parani. Mutta ehkä sellainen vähän "sippaamista varova" kova treenilenkki siitä tuli. Jalat menisi, mutta pää ei vielä kestä. Sisäinen marisija väittää, että et sää jaksa. Mutta kyllä mä sen vielä taltutan. Vaan olipa hieno tunne tuon ekan vitosen aikana, kun tuntui, että itse hallitsee juoksua, eikä se ole vaan sellaista eloonjäämistaistelua mitä se on aikaisemmin kisoissa ollut. Mahtava fiilis! Siksi juoksen! :)

Niin joo, ja naisten sarjan voitto. Kovin montaa naista ei ollut kyllä viivalle uskaltautunut.

Kerttu ojentaa maalissa äidille kukan. <3
(Iki)Vanhat piikkarit putosivat syliin kaappeja siivotessa. Joku merkki? Kesäkuun lopussa olisi kuulemma vetskujen sm-ratajuoksut.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti